Welkom
Some-Buddy biedt maatwerk in professionele kinderopvang aan huis. Ons opvangconcept, waarbij enkel uiterst ervaren nannies worden ingezet, is erop gericht uw kind kwalitatief goede en pedagogisch verantwoorde opvang te bieden. Aandacht voor en het stimuleren van de ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal.
Om onze services optimaal op uw specifieke wensen af te kunnen stemmen beginnen we onze dienstverlening met een persoonlijke kennismaking bij u thuis voor het creeren van een gedetaileerde omschrijving van de functie en profielschets van de voor u ideale nanny.

De nanny die aan uw specifieke eisen en criteria voldoet wordt vervolgens exclusief door ons geworven en geselecteerd. Alle kandidaten worden grondig gescreend waarbij expliciet gekeken wordt naar vaardigheden, ervaring, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en aspiraties. Door Some-Buddy voorgedragen nannies hebben allemaal uitstekende, door ons gecheckte referenties. Enkel de beste nannies worden uiteindelijk door Some-Buddy geselecteerd en geplaatst.

Some-Buddy levert ook specialistische nannies voor de opvang van kinderen met een stoornis of afwijking die net dat ene beetje extra persoonlijke aandacht en ondersteuning hard nodig hebben.