Vacatures
Some-Buddy is continue op zoek naar nieuwe aanwinsten voor haar personeelsbestand.
Werken bij Some-Buddy betekent bovenal werken bij een jonge, open, moderne en persoonlijke organisatie. Wij begeleiden u in uw loopbaan en vervullen hierin een ondersteunende en adviserende rol.

Wij kijken naar uw wensen en kwaliteiten. Op basis hiervan zoeken wij voor u een gepaste werkomgeving bij een van onze klanten. Het gaat ons erom dat u zich op uw gemak voelt bij een klant thuis. Alleen dan kunt u uw werk optimaal uitvoeren en zal de klant van optimale kwaliteit kunnen profiteren. Heel belangrijk hierin is dat het klikt tussen u en de betreffende klant. Het gaat zowel om de eerste klik tijdens een kennismakinggesprek met de klant alsmede de klik op langere termijn.

Vertrouwen is de basis voor goede opvang. In een omgeving waarin het kind zich vertrouwd voelt en waarin het vertrouwen krijgt zal het zich het beste kunnen ontwikkelen.

Ligt uw hart in het werken met kinderen en bent u een ervaren professional in de kinderopvang? Vindt u het een uitdaging om uw bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen, tevens van grote waarde te zijn voor het gehele gezin en spreekt het concept van Some-Buddy u aan?

Onderneem dan het volgende:

- Vul het sollicitatieformulier in en voorzie uw sollicitatie van uw CV, foto en motivatie.

Zodra wij uw sollicitatie ontvangen hebben zullen wij deze in behandeling nemen. Lijkt u ons geschikt dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak ter nadere kennismaking.